Handbehandeling

Paraffine-pakking is een weldaad voor uw spieren en gewrichten. De toepassing van warmtetherapie is al eeuwen oud en stond bekend om de heilzame werking van warmtetherapie op lichaam en geest. Tegenwoordig worden warme paraffinebehandelingen toegepast bij patiënten die last hebben van artritis, bursitis of vermoeide, gezwollen voeten. Paraffinetherapie reduceert zwellingen in spieren en ontstekingen in gewrichten. De effecten blijken weken langer merkbaar te zijn dan bij andere warmtetherapieën.

Met de Paraffine-pakking van BeautyCare kunnen wij nu ook in de schoonheidssalon een weldadige en intens verzorgende paraffinebehandeling aanbieden. De Paraffine-pakking zorgt voor een kalmerend bad van warme paraffine, die als een zachte, warme deken de huid omsluit. Eenmaal aangebracht houdt de paraffinelaag de warmte 10 tot 15 minuten vast. Hierdoor gaan de poriën in de huid open en wordt de huid extra gehydrateerd. Niet alleen ultra verzorgend, maar ook zeer weldadig en kalmerend. BeautyCare biedt vijf verschillende wax soorten aan, alle met zuiver plantaardige werkstoffen. Elke soort heeft een specifieke werking: ontspannend, herstellend, verkwikkend, ontgiftend en revitaliserend.

Het vijlen en lakken van uw nagels maakt de handverzorging af en zorgt dat u er goed verzorgd uitziet. BeautyCare verzorgt daarom ook volledige manicure behandelingen, desgewenst met het lakken van uw nagels.