Gezichtsbehandeling

Ontharen
Voordat een mooie of verzorgende make-up kan worden aangebracht, is ontharen soms wenselijk. Bij BeautyCare gebeurt dit door middel van epileren en harsen, omdat de werking daarvan een stuk langer is dan chemische ontharing. BeautyCare weet als geen ander hoe een bepaalde huid behandeld moet worden. Onze producten en behandelingen kunnen u behulpzaam zijn om de conditie van uw huid te verbeteren.

Make-up
LOOkX haalt graag het mooiste in je naar boven. De Italiaanse laboratoria creƫren zuivere en hightech make-upproducten op basis van natuurlijke en biotechnologische werkstoffen. Deze laten de huid ademen en ondersteunen de huidfuncties. Speciale microzijden parelpigmenten zorgen voor een frisse uitstraling, de hele dag lang. Een goede make-up begint altijd met een egale basis. De basis make-up bestaat uit drie onderdelen:

  1. Oneffenheden en eventuele kringen onder de ogen worden gecamoufleerd.

  2. Dan wordt een egaliserend product aangebracht
    Dit kan met bijvoorbeeld een vloeibare of een compacte foundation. Wanneer je een egale huid hebt, maar wel lichte lijntjes en kleine vlekjes, dan zijn de twee verschilende formules van het LOOkX assortiment uitermate geschikt. Als je huid wat meer oneffenheden vertoont, dan is de compact cream foundation (3 in 1) een oplossing.

  3. Fixeren met een poeder
    Hier heb je de keuze uit twee matte tinten poeder of de Tropical Tan, hierin zijn parelpigmenten verwerkt en geeft daarom een prachtige glans. Doordat de basis make-up wordt gefixeerd blijft de make-up minimaal 12 uur op je huid.

De Italiaans vormgegeven make-up van LookX ziet er niet alleen trendy uit, maar wordt ook door professionele topvisagisten gebruikt.